abonneer nu
Service en bezorging

Klachten over de bezorging van de abonneekrant:
Heeft u de krant op maandag of vrijdag na 18.00 uur nog niet ontvangen of een bezorgklacht, neem dan direct contact met ons op. Klik hieronder op de link die voor u van toepassing is:

Ik ben abonnee en heb een klacht.

Hoogeveensche Courant wordt op woensdag gratis verspreid in Alteveer, Drijber, Echten, Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Hoogeveen, Kerkenveld, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Nieuwland, Noordscheschut, Pesse, Ruinen, Spier, Stuifzand, Tiendeveen, Wijster en Zuidwolde.

Afgiftepunten Hoogeveensche Courant. U kunt hier zelf de gratis editie ophalen
Coop Supermarkt- De Wielewaal 24-28, Hoogeveen
Pet Boekhandel- Hoofdstraat 122-126, Hoogeveen
Punt H- Hoofdstraat 17-A, Hoogeveen
TIP Ruinen- Brink 5, Ruinen

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd het  digitale archief raadplegen.

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Ik ontvang de Huis aan Huis krant en heb een klacht.
 

Nog geen toegang tot de nieuwssite?
Bent u al abonnee op een van onze kranten, maar heeft u nog geen inloggegevens voor www.hoogeveenschecourant.nl? Maak dan een account aan door uw code te activeren:

Na 10 dagen geen toegang meer als abonnee?
Heeft u als abonnee na tien dagen geen toegang meer ondanks dat u een account heeft aangemaakt? U heeft dan waarschijnlijk gebruik gemaakt van een proefperiode die na 10 dagen afloopt. Activeer daarom uw code zoals hierboven beschreven.  Heeft u de code niet meer? Mail dan naar: nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl

Abonnementsoorten en prijzenoverzicht:
Bent u benieuwd naar de verschillende abonnementen? Klik hier voor meer informatie.

Abonnementswijziging:
Wilt u uw abonnementsgegevens wijzigen, bijvoorbeeld een verhuizing? Neem contact op met onze abonnementenafdeling via 088 - 800 2061 of nieuwsbladen@ndcmediagroep.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactfomulier.

Algemene voorwaarden abonnementen:
Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

Kranten bezorgen
Ben jij gëinteresseerd in een krantenwijk? Klik dan hier.