abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Hoogeveen

Wens Marijke en ernstig zieke Jeroen gaat in vervulling

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2017 11:47
  • Jeroen en Marijke beleefden een onvergetelijke dag. © Stichting Oppepper4all

pinterestmail

Pesse - Wensstichting Oppepper4all heeft afgelopen periode een mooie wens in al haar eenvoud vervuld. De ernstig zieke Jeroen Huybrechts uit Hoogeveen werd samen met zijn vriendin Marijke Olyslager verrast met een romantisch uitstapje.

Bij Restaurant Het Erfgoed in Pesse kregen ze een smakelijk diner aangeboden.

Zangeres Mariska Oostijen van der Kooi van MusicaRosa verzorgde een privéconcert. Jeroen en Marijke kunnen elkaar wegens omstandigheden niet veel zien.  De wens maakte het mogelijk om in een prettige sfeer samen te kunnen genieten van het eten, de muziek en van elkaar.

Wens

Jeroen Huybrechts (1971) is ernstig ziek door uitgezaaide kanker. Zijn vriendin Marijke Olyslager steunt hem waar kan. Helaas kunnen de twee elkaar door schrijnende omstandigheden niet vaak zien. Het was Wil Wijs uit Vorden, bevriend met de vader van Marijke, die een wens voor Jeroen en Marijke bij Stichting Oppepper4all aanvroeg. Een kleine wens met een grote betekenis, namelijk of Jeroen en Marijke nog een keer samen konden zijn. De wens is opgepakt door een groepje vrijwilligers die samen aan de slag zijn gegaan om de wens vorm te geven.

Oldtimer

De rit met een oldtimer van Harm J. Slot kon door de winterse omstandigheden helaas niet doorgaan. Een taxibedrijf sprong bij en heeft het stel naar Restaurant Het Erfgoed in Pesse gebracht. De rit in een witte wereld was een cadeau van moeder natuur. In Pesse werden Jeroen en Marijke begroet door zangeres Mariska met het indringend gezongen lied All of me van John Legend. Dat de twee onder de indruk waren was goed te zien. Tijdens het etentje kon het stel verzoeknummers aanvragen en was er tijd om samen te genieten van de romantische setting. De professionele foto's van de wensdag zijn gebundeld in een fotoboek. Ook onderdeel van de wens is dat Jeroen en Marijke een foto uit hun eigen fotoarchief kunnen aanleveren om te laten afdrukken op canvas of ander materiaal.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.