abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Harmony Singers steunt stichting JET

Geplaatst op vrijdag 19 mei 2017 10:09
  • © Andre Weima

pinterestmail

Hoogeveen - Een paar weken geleden presenteerde Popkoor Harmony Singers de show 'In Love' voor een volle schouwburg De Tamboer.

Het popkoor bracht een geheel nieuw repertoire ten gehore met als thema de liefde. Een show met verrassende choreografie onder begeleiding van kleurrijke lichteffecten. Het koor slaagde erin, onder begeleiding van dirigent Peter Gonkel en de 'huisband', het publiek tot en met de laatste minuut te boeien en uit het dak te laten gaan.

De show werd financieel mogelijk gemaakt door onder andere sponsors en vrienden van de Harmony Singers. Door hun bijdrage is het koor in staat een donatie van 1500 euro te doen aan de stichting JET. De letters van deze Hoogeveense stichting staan voor Je Energie Terug. Zij ondersteunt kankerpatiënten bij het starten van een sport of zorgt voor een lidmaatschap van een sportschool en maakt het kankerpatiënten mogelijk te blijven sporten. Hierdoor kan het welzijn en het geluk van de patiënten verbeteren en het kan zelfs bijdragen aan de genezing van de ziekte.

Zonnestralen

Popkoorvoorzitter Frans Strolenberg: 'Het koor heeft de Tamboershow gekoppeld aan een goed doel. We hebben voor stichting JET gekozen omdat het een Hoogeveense stichting is die op een unieke wijze kankerpatiënten in staat stelt zowel mentaal als fysiek sterker te worden zodat pijn verlicht wordt, zonnestralen weer gevoeld worden en de lach op het gezicht van patiënten terugkomt. Eigenlijk komt dat overeen met wat wij met het koor willen bereiken. Het is bewezen dat ook zingen mensen sterker, blijer en gelukkiger maakt waardoor je het leven gewoonweg leuker wordt. We zijn erg blij dat we aan deze show geld hebben overgehouden waardoor we als koor in staat zijn stichting JET 1500 euro te schenken zodat zij hun goede werk voort kunnen zetten”.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.