abonneer nu
dossiers
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Hoogeveen en het Comité Actie voor Bethesda maakt zich grote zorgen ove...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Rehobôth-kerk houdt weer een vakantiebijbelclub

Geplaatst op Sunday 20 August 2017 09:35
  • De Rehobôth-kerk in Hollandscheveld houdt voor de vijfde keer een VakantieBijbelClub. © VakantieBijbelClub

pinterestmail

Hollandscheveld - In de laatste week van de zomervakantie houdt de Rehobôthkerk aan de Riegheidestraat weer een VakantieBijbelClub. Alle kinderen van de basisscholen zijn welkom in de grote tent die op het plein. Het thema is: ‘Levensecht!’

Op dinsdag 29 augustus kunnen kinderen om 9.45 uur gratis inschrijven. Iedere morgen beginnen zij samen in de grote tent. Voor de vervolgactiviteiten worden de kinderen gesplitst. Kinderen die na de zomervakantie in de groep 1 tot en met 4 zitten, blijven in de grote tent. De oudere kinderen gaan naar een andere tent achter de kerk.

Er wordt geknutseld

Na een Bijbelverhaal wordt er geknutseld, cupcakes gebakken of een schilderij geknoopt. Na het eten is er vossenjacht. Ook woensdag en donderdag wordt er geknutseld vanaf 10.00 uur. Donderdag vanaf 19.00 uur laten de kinderen aan hun vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden in het kort horen en zien wat ze hebben geleerd en gemaakt.

Wie naar deze familieavond komt, kan genieten van een sketch. De kinderen mogen zelf uitnodigen wie ze willen. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar wat te drinken.
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.