abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Hoogeveen

Lutz Jacobi spreekt PvdA Hoogeveen moed in

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 09:45
  • Lutz Jacobi. © Lex Draijer

pinterestmail

PvdA Hoogeveen houdt op donderdag 15 februari een bijeenkomst met Lutz Jacobi en Inge Oosting in de hoofdrollen. De bijeenkomst is in brasserie De Lekkernij en begint om 19.30 uur.

Lutz Jacobi is een bekende en opvallende PvdA-politica. Vele jaren heeft zij de partij vertegenwoordigd in de Tweede Kamer en ze heeft zich daar vooral ingespannen voor natuur, platteland, land- en tuinbouw en de Waddenzee.

Jacobi is groenste politicus van Nederland

Natuurmonumenten riep haar enkele jaren geleden uit tot ‘groenste politicus van Nederland’. Jacobi was ook de drijvende kracht achter het succes van de PvdA in Leeuwarden tijdens de herindelingsverkiezingen voor de gemeenteraad van Leeuwarden, vorig jaar november. Sindsdien is zij fractievoorzitter voor de PvdA in deze gemeente.

Oosting wil succes in Hoogeveen herhalen

Inge Oosting is lijsttrekker van de PvdA in Hoogeveen. Afgelopen vier jaar heeft ze leiding gegeven aan de PvdA-fractie die na de laatste verkiezingen voor het eerst in lange tijd in de oppositiebankjes belandde. De PvdA voert campagne onder het motto ‘Hoogeveen maken we Samen’ en Oosting zal in De Lekkernij uitleggen wat dit in de praktijk betekent. Zo zet de PvdA sterk de komende jaren sterk in op het versterken van burgerrechten.

De avond is voor iedereen geschikt en gratis toegankelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.