abonneer nu
dossiers
Lees hier alle nieuwtjes over het internationale Hoogeveen Schaaktoernooi.
Krijgt Assen of Hoogeveen de nieuwe kunstijsbaan in Drenthe? In dit doss...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Hoogeveen

Zorgbelang Drenthe houdt verkiezingsdebat

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 13:04
  • De Bij © NDC mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - Zorgbelang Drenthe, een maatschappelijke organisatie die de positie van de cliënt versterkt, houdt in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen, op woensdag 21 februari om 20.00 uur het Drents verkiezingsdebat gezondheid en zorg.

Twee panels (politici en deskundigen/burgers) gaan onder leiding van debatleider Johan Baltes met elkaar in discussie over drie onderwerpen: jeugdzorg; ouderenzorg en een inclusieve samenleving (iedereen doet mee). Er is ook ruimte voor het publiek om mee te praten. Het Drents verkiezingsdebat vindt plaats in het gemeentehuis van Hoogeveen.

MEER OVER DIT ONDERWERP

Hoe uitgevoerd?

Sinds 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk geworden voor een aantal nieuwe zorggerelateerde taken zoals de jeugdwet en is de Wmo uitgebreid. Hoe worden deze taken nu uitgevoerd vanuit het perspectief van de inwoners? Wat gaat er goed en wat kan beter? Hoe denken verschillende partijen uit vijf verschillende gemeenten in Drenthe hierover? Zijn zij hun beloftes nagekomen en wat beloven zij hun kiezers voor de komende vier jaar?

Het debat vindt plaats in de raadzaal van de gemeente Hoogeveen en begint stipt om 20.00 uur. Wie het debat wil bijwonen en een vraag heeft aan één van de politici of deskundigen/burgers, kan zich aanmelden via info@zorgbelang-drenthe.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.