abonneer nu
dossiers
Lees hier alle nieuwtjes over het internationale Hoogeveen Schaaktoernooi.
Krijgt Assen of Hoogeveen de nieuwe kunstijsbaan in Drenthe? In dit doss...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Hoogeveen

ChristenUnie start de campagne bij Tonnie.nl

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 13:52
  • © ChristenUnie Hoogeveen

pinterestmail

ChristenUnie - Hoogeveen heeft de aftrap gegeven voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De partij deed dit bij leer-/werkbedrijf Tonnie.nl.

Naast een rondleiding door de grote werkplaats van Tonnie en een toelichting door directeur Henk Brouwer werden alle komende campagneactiviteiten besproken. Tot slot hield lijsttrekker Gert Vos een verhaal voor alle mensen die meewerken in de campagne. De campagne heeft een divers programma met online-activiteiten, verschillende thema-activiteiten en het aanwezig zijn op straat in de dorpen, in de diverse winkelcentra en in het centrum van Hoogeveen. De campagne wordt afgesloten met een gebedsbijeenkomst op dinsdag 20 maart.

Waardevolle bijdrage

De ChristenUnie voert haar campagne onder het motto ‘Waardevol’. Om die reden was leer-/werkbedrijf Tonnie uitgekozen als start van de campagne. ‘Tonnie levert een waardevolle bijdrage aan Hoogeveen. Mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt wordt hier een kans geboden om weer mee te doen in de maatschappij. Zo past dit bezoek ook precies bij de titel van het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie ‘Iedereen telt mee in Hoogeveen’, aldus de partij.

Betrokkenheid

Lijsttrekker Gert Vos: ‘Het is indrukwekkend om te zien hoeveel betrokkenheid Henk en Tonnie hebben bij deze mensen. Zij zetten zich in voor mensen die om hele diverse redenen grote moeite hebben om invulling te geven aan hun dag. Bij Tonnie.nl komen ze weer onder de mensen, leren om een ritme in de dag aan te brengen en hebben ze nuttige werkzaamheden. De betrokkenheid bij hun mensen gaat verder dan alleen op het werk, ook thuis en privé kunnen de mensen altijd een beroep doen op Tonnie en Henk. Tonnie.nl is een waardevol bedrijf en daarom reik ik graag en terecht aan Tonnie het predikaat ‘Waardevol’ met het bijbehorende lintje namens de ChristenUnie uit. De ChristenUnie vervolgt de komende weken deze Waardevol Tour door Hoogeveen. Aan diverse instellingen die de partij van waarde vindt voor de Hoogeveense samenleving, deel ik het waardevol lintje uit. De gefilmde beelden van deze tour zijn binnenkort beschikbaar via de sociale media.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.