abonneer nu
dossiers
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Hoogeveen en het Comité Actie voor Bethesda maakt zich grote zorgen ove...
Hoogeveen

Kunstwark in ‘t Park zoekt kunstenaars

Geplaatst op Thursday 12 April 2018 08:09
  • © Kunstwark in ‘t Park

pinterestmail

Hoogeveen - De stichting Kunstwark in’t Park houdt zaterdag 26 mei van 11.00 tot 16.00 uur voor de zesde keer een kunstmarkt voor kunstenaars uit Hoogeveen en omstreken.

Om het publiek kennis te laten maken met diverse disciplines van beeldende kunst zoals schilderen, keramiek en beeldhouwkunst van diverse materialen, muziek, theater, dans en taal, is het de bedoeling dat de deelnemers, indien mogelijk, aan het werk zijn op deze kunstmarkt.

Voorgaande jaren werd de kunstmarkt goed bezocht, bezoekers waren enthousiast en ook dit jaar verwacht de organisatie weer veel publiek. ‘We zouden het leuk vinden dit jaar meerdere taalkunstenaars als deelnemer te kunnen begroeten’, vertellen Jenny Koopmans en Plonie Reinders van de organisatie. ‘Wij denken aan deelnemers die een spannend verhaal kunnen vertellen, een rijm met passie voordragen of een leuke anekdote in het Drents of Hoogeveens. Ook dit jaar verwachten we een grote deelname van kunstenaars en taalkunstenaars.’

Kunstenaars die deel willen nemen aan deze kunstmarkt kunnen zich opgeven via de website www.kunstwarkintpark.nl. Het evenement vindt plaats bij het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos, dat een mooi decor vormt voor de kunstmarkt. ‘Als de weergoden ons goed gezind zijn wordt het weer een boeiend treffen van kunstenaars en kunstminnend publiek.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.