abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Krijgt Assen of Hoogeveen de nieuwe kunstijsbaan in Drenthe? In dit doss...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Hoogeveen

Kraamverzorgster komt bekenden tegen

Geplaatst op zondag 15 april 2018 10:03
  • © De Kraamvogel

pinterestmail

Hoogeveen - Kraamverzorgende Rina Hessels van De Kraamvogel had wel een heel bijzondere ervaring. Ze mocht bij een stel de kraamzorg verlenen aan een baby, waarvan ze dat van beide ouders ook al had gedaan.

‘Donderdag 29 maart werd ik opgeroepen voor een bevalling in Ziekenhuis Bethesda. Nadat ik de aanstaande ouders een hand had gegeven, schreef ik mijn naam op het wandbord. Een poosje later fluisterden de ouders met elkaar. En wat bleek....in hun beider babyboek hadden ze gezien dat hun kraamverzorgster Rina heette en ik was die Rina.

Ik had ook al een vermoeden, maar wilde daar nog niets over zeggen. Toen vroegen ze: Kan het zijn dat je 35 jaar geleden bij onze ouders ook de kraamverzorgster was? Bij zowel Marloes Schuiling als Maurice ten Kate heb ik 35 jaar geleden gekraamd. Bij de geboorte van hun tweede dochter Evi was ik er ook bij. Dat was een bijzondere ervaring.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.