abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Hoogeveen

Kevin Prent uit Hoogeveen wordt 2e op internationaal taekwondo-toernooi

Geplaatst op zaterdag 5 mei 2018 20:00
pinterestmail

Hoogeveen - Op het internationale taekwondo-toernooi Berlin Open heeft de Hoogevener Kevin Prent een zilveren medaille behaald.

Prent kwam in de finale door de halve finale voortijdig in ronde 3 te winnen van de Duitser Julian Berngardt met 20 punten verschil. In de finale tegen Stefan Ifflonder loopt Kevin achter de feiten aan en moet gedurende het gevecht een achterstand weg werken. In ronde 2 krijgt de Hoogevener een hoofdtreffer tegen die na scheidsrechterlijke onderbreking gemaakt werd. Protest van coach Larry Meyer werd niet aangenomen.

Ondanks verwoede pogingen van Prent kon de winst niet naar zijn hand gelegd worden. Prent: 'Ik kan niet altijd winnen,volgende keer beter.'

Broer Brian Prent, verloor zijn eerste seniorenpartij in de klasse -80 kg onnodig van Edgar Berngardt. In de laatste ronde geeft Brian het in de laatste halve minuut uit handen. Brian vecht 3 rondes sterk en krijgt in de Golden Point ronde op een vervelende wijze een tegen punt.

Junior dame Maaike Smit verliest van Karla Selbmann met 0 tegen 7 en team genoot Damian Bodegraven verliest nipt zijn partij tegen Ali Rahiman in de Golden Point ronde na gelijkstand van 18 tegen 18.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.