abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Hoogeveen

Peter Koekoek nieuwe fractievoorzitter CDA Hoogeveen

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 10:48
  • © bru

pinterestmail

Hoogeveen - In een extra fractievergadering heeft de fractie van CDA Hoogeveen op woensdag 16 mei Peter Koekoek gekozen als nieuwe voorzitter.

Peter Koekoek (30) is geboren en getogen in de gemeente Hoogeveen en is sinds acht jaar lid van de Hoogeveense CDA-fractie. In het dagelijks leven is hij politiek adviseur van verschillende gemeenten en provincies.

'Het gaat om echte zorgen en ideeën

De afgelopen jaren hield Koekoek zich onder andere bezig met ruimtelijke ordening en de lobby voor de A Drenthe-Twente, de snelweg van Hoogeveen naar Twente. Ook zette hij zich in voor vernieuwing in de politiek. Koekoek: 'In de politiek moet het niet gaan om politieke spelletjes of regeltjes, maar om de echte zorgen en ideeën van mensen'.

Koekoek is vereerd met zijn benoeming en heeft zin in de komende jaren. De ambitie voor deze raadsperiode: ‘Het CDA is een sterke partij in de gemeente Hoogeveen met een groot netwerk; dat netwerk willen we versterken, uitbreiden en beter inzetten om mensen te betrekken bij de politiek. Het CDA is ook een partij met een goed verhaal, dat willen we meer en duidelijker vertellen.'

Bert Otten wordt vicevoorzitter

Kamiel Bertels wordt de nieuwe secretaris en Bert Otten neemt de rol van penningmeester op zich voor CDA Hoogeveen. Bert Otten wordt daarnaast ook de vicefractievoorzitter.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.