abonneer nu
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Hoogeveen

Kaarten Trappen Happen Stappen dit jaar ook in de voorverkoop

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 11:03
  • © NDC Mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - De organisatie van de derde editie Trappen Happen Stappen is nog in volle gang maar de voorverkoop van de tickets is reeds gestart. Bij Punt H kunnen tickets worden gekocht voor een, twee, drie of vier dagen fietsen.

Een dagticket is in de voorverkoop verkrijgbaar voor 5 euro (normaal 6 euro) en tickets voor de hele week zijn verkrijgbaar voor 17,50 euro (20 euro). De voorverkoop loopt tot en met vrijdag 17 augustus.

Deelnemen kan voor een, twee, drie of vier dagen

Trappen Happen Stappen vindt dit jaar plaats op 28, 29, 30 en 31 augustus. Meedoen kan een, twee, drie of vier dagen en is leuk voor jong en oud. Fietsen staat centraal met elke dag routes van 30 of 40 kilometer. De start is bij Het Activum in Sportcafé de Twee Gezusters en de finish is op verschillende locaties in Hoogeveen. Daarnaast kunnen jong en oud langs de route en bij de finish deelnemen aan diverse activiteiten, genieten van muziek, vermaak en lekkere kleine hapjes. ‘Na het succes van vorig jaar konden we er niet onderuit dit nogmaals te organiseren’, aldus Tom Thomas en Monique Huizenga van de organisatie.

‘We willen het programma zoals elk jaar een verrassing laten zijn voor jong en oud. Omdat veel kinderen enthousiast terug kwamen leek het ons een leuk idee om een speciale dag voor hen te organiseren. We gaan nog niet alles verklappen maar kunnen wel vertellen dat de finish is bij de Kinderspeeldag in De Weide. Deze activiteit is gratis voor deelnemers (tot en met 12 jaar) wanneer je mee fietst met Trappen Happen Stappen.’ Kinderen die deze dag fietsen kunnen met hun volle stempelkaart een gratis ijsje halen bij Toscana.

Ook dit jaar speciale route voor scoormobielers

Op donderdag is de route geschikt gemaakt voor het deelnemen met een scootmobiel.

De servicedienst van Steenbergen Scootmobielen Hoogeveen is beschikbaar voor mogelijke pechgevallen. De route is 30 kilometer van start tot finish. Een goede accu is hiervoor een must.

Meer informatie en bestellen van de tickets kan via de website www.trappenhappenstappen.nl of de tickets kunnen direct aangeschaft worden bij Punt H, Hoofdstraat 17a. De kassa is open van 10.00 tot 17.00 uur.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.