abonneer nu
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Hoogeveen

Anne-Roos Jutstra danst voor Nike Europe

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 16:11
  • Anne-Roos Jutstra danst voor Nike Europe. © Ilse Jutstra

pinterestmail

Hoogeveen - De Hoogeveense Anne-Roos Jutstra (12) mocht dinsdag meewerken aan opdracht voor Nike Europe. Na een dag van voorbereiding mocht ze dinsdag samen met vier andere dansers uit Nederland een aantal shows opvoeren. Op deze manier introduceerde Nike de nieuwe kledinglijn aan haar Europese afnemers.

Nike is één van de grootste kledingmerken ter wereld. Dankzij TDC (Tresor Dance Center in Hoogeveen) is Anne-Roos in de gelegenheid gebracht om auditie te doen bij een dance-center in Amsterdam wat samenwerkt met grote merken als Nike. Uit de grote groep dansers werd zij, samen met nog 2 andere dansers van TDC, geselecteerd en opgenomen in het modellen-bestand. Twee wekelijks wordt er getraind in Amsterdam voor evenementen als dit. Het is niet de eerste keer dat dansers van TDC hun weg vinden naar het podium. Zo is recent Lotte Mulder gecast voor het witte doek en heeft ze een hoofdrol gekregen in de film Sisters. Maar ook de teams zoals Vanity hebben het podium gevonden tijdens Time To Dance dat werd uitgezonden op RTL4.

Openingsdans voor koningspaar

Kinderen van de hele dansschool worden betrokken bij diverse optredens. In april mocht een grote groep dansers van TDC de openingsdans verzorgen van het koningspaar in Groningen. Maar ook vorige week heeft een grote afvaardiging een showcase gegeven op de Vismarkt in Groningen. Iedereen kan dansen bij TDC Als je het leuk vindt om te dansen, dan is TDC jouw dansschool. Iedereen is gelijk en het gaat vooral om het plezier van dansen.

'Het gaat er bij TDC absoluut niet om of je de goed bent, het gaat om wie jij bent en dat jij plezier hebt. Aanstaande zaterdag is de eindvoorstelling van TDC in De Tamboer. Kom gerust eens kijken.  Alle dansers van TDC ga je daar op het podium zien. Natuurlijk de halvefinale-dans van Time To Dance van Vanity, maar ook de groepslessen van jong en oud. Het wordt een professionele show met als thema Everyday Life. Dagelijkse dingen die we allemaal herkennen', aldus Tresor van TDC.  

Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten 15 euro. En natuurlijk ben je van harte welkom om een proefles te doen bij TDC.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.