abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd woensdag 20 december 2017 in zijn ...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Hoogeveen

Hoogeveense zanger Jeffrey Kuipers te zien in Toer de Loes

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 14:02
  • Hoogeveense zanger Jeffrey Kuipers in Toer de Loes. © RTV Drenthe

  • Hoogeveense zanger Jeffrey Kuipers in Toer de Loes. © RTV Drenthe

pinterestmail

Hoogeveen - Kris kras door Hoogeveen en omstreken, in een ronkende kever. Gevolgd door vier camera's en een drone. Serieuze momenten afgewisseld met muziek, er wordt gezongen, maar bovenal gelachen. Want al is het succes wisselend, de lach hangt Jeffrey Kuipers aan de kont.

In het RTV Drenthe programma Toer de Loes interviewt presentator Loes van de Laan bekende Drenten. Sporters, BN'ers, en nu dus ook de Hoogeveense nachtegaal Jeffrey Kuipers. De zanger, bij vele inwoners beter bekend als kapper, geeft een openhartig interview over de ups en downs in zijn leven, en onder andere zijn liefde voor eten. Eerlijk, open, maar bovenal met een flinke portie zelfspot.
 
'Ik lag haast in die Kever! Ik heb de beelden natuurlijk al gezien en ik ben heel blij met het resultaat. Wat moet ik nu vertellen tijdens een 4 uur durende rit, was aanvankelijk mijn gedachte. Dat er 14 minuten overblijven van al het beeldmateriaal en er dan toch een goed beeld ontstaat, vind ik knap. Het is een mooi document geworden om later nog eens op terug te kijken!'
 
Toer de Loes is vandaag te zien op RTV Drenthe om 17.15 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. Na de uitzending kunt u de beelden terugvinden op http://www.toerdeloes.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.