abonneer nu
 
...
dossiers
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
...
...
Hoogeveen

Speelgoed weer te leen bij Speel-O-Theek

Geplaatst op zaterdag 8 september 2018 09:25
  • Speelgoed. © Pixabay.com

mail

Hoogeveen - De schoolvakanties zijn weer voorbij en ook de Speel-O-Theek start weer. Voor de zomer vierde de Speel-O-Theek het 40-jarig bestaan met veel spelletjes, muziek en andere feestelijke activiteiten.

Op de open dag werden er ook een paar nieuwe abonnees ingeschreven. Zij profiteren van de jubileumactie, waarbij een abonnement tegen gereduceerd tarief wordt aangeboden. De actie loopt nog tot en met 31 december.

Openingstijden

Met een abonnement mogen kinderen drie stuks speelgoed en een puzzel meenemen, die na enkele weken omgeruild kan worden voor ander spelmateriaal. Een heel jaar lang. Ook bestaande abonnees kunnen van het jubileumaanbod profiteren als ze een nieuwe abonnee aanbrengen. Vanaf deze week is de Speel-O-Theek weer op normale tijden geopend, deze zijn dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur en vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Ondanks dat er nieuwe medewerkers zijn, zijn extra hulpkrachten welkom. Mensen die een paar uur per maand willen helpen bij de uitleen of de commissie die zich bezighoudt met de aankoop en het onderhoud van het speelgoed kunnen zich melden bij het secretariaat. Zaterdag staat de Speel-O-Theek in de Hoofdstraat bij De Tamboer als onderdeel van U!TdagenD Hoogeveen. Kinderen kunnen daar terecht om te spelen en ouders voor meer informatie over de Speel-O-Theek.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...