abonneer nu
 
...
dossiers
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
...
...
Hoogeveen

Azc Hoogeveen helpt jarige ZorgZaak

Geplaatst op vrijdag 14 september 2018 16:08
  • Azc Hoogeveen helpt jarige ZorgZaak. © De ZorgZaak

mail

Hoogeveen - De Hoogeveensche thuiszorgonderneming De ZorgZaak bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit te vieren, worden alle cliënten van de ZorgZaak in de regio Drenthe verrast met een presentje.

Omdat het hier om vele honderden cliënten gaat, is dat een hele logistieke uitdaging. Gelukkig werd er hulp geboden vanuit het azc Hoogeveen, dat vlakbij het hoofdkantoor van de ZorgZaak is gevestigd. Zowel bewoners als medewerkers van het AZC hielpen enthousiast met het inpakken en verzendklaar maken van de presentjes.

Aliene Haar van de ZorgZaak: ‘We hebben een fantastische avond beleefd hier in het AZC. Het was een megaklus, maar dankzij de hulp van de bewoners en medewerkers van het AZC hebben we die, samen met onze eigen medewerkers, snel geklaard. Daarnaast was het een prachtige mogelijkheid om wat beter kennis te maken met de azc-bewoners die tenslotte bijna onze buren zijn. We hebben mooie maar ook trieste en ontroerende verhalen gehoord. Voor ons ZorgZakers was het een zeer inspirerende avond die in de toekomst vast nog wel een vervolg gaat krijgen.’

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...