abonneer nu
dossiers
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd woensdag 20 december 2017 in zijn ...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Hoogeveen

Samen praten over opvoeden met waarden

Geplaatst op maandag 8 oktober 2018 08:08
  • Positief opvoeden © -

pinterestmail

Hoogeveen - Woensdag 17 oktober start in de Apostolische kerk aan de Van Limburg Stirumstraat 84 om 20.00 uur een vierdelige serie ontmoetingen over waarden in opvoeding.

Steeds meer jongeren nemen een tussenjaar, een tiende van de jongeren wordt gepest op internet en bijna alle kinderen vanaf 9 jaar hebben een mobieltje.

‘Hoe maak je je kinderen weerbaar?’ en ‘wanneer laat je ze los?’ zijn uitdagende opvoedvragen. Gesprekken met andere opvoeders zijn dan verhelderend. Zo’n gesprek is mogelijk tijdens kosteloze bijeenkomsten bij het Apostolisch Genootschap. De vier themaontmoetingen Waardevol opvoeden duren elk twee uur. Ze zijn in een kleine setting met aandacht en tijd voor een open gesprek.

Vindhetantwoordinjezelf.nl

Vindhetantwoordinjezelf.nl prikkelt mensen na te denken over levensvragen en te zoeken naar eigen antwoorden, samen met anderen. De bijeenkomsten zijn een initiatief van het religieus-humanistische Apostolisch Genootschap. Voor meer informatie en inschrijven: www.vindhetantwoordinjezelf.nl.

Zingeving

Het Apostolisch Genootschap staat open voor iedereen die bewust met zingeving bezig wil zijn. Apostolischen geloven in de kracht van de ontmoeting. Apostolischen geloven dat al het leven voortkomt uit één oorsprong. Mensen zijn dus gelijkwaardig en in de kern met elkaar verbonden. Dat geeft mensen de verantwoordelijkheid zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.