abonneer nu
dossiers
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Hoogeveen

Tijdens de koffiepauze netwerken

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 16:23
  • © Pixabay

pinterestmail

Hoogeveen - Bibliotheek Hoogeveen houdt elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen.

Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan. Elke maand behandelt Walk&Talk een ander thema. In oktober is het thema Bestaat jouw baan nog over 10 jaar? De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan.

Wat gaat er allemaal veranderen binnen organisaties en functies? Bestaan bepaalde banen nog wel over 10 jaar? Hoe bereiden organisaties zich hierop voor en hoe bereid jij je hierop voor?

Het programma start om 10.15 uur met een welkomstwoord en een themapresentatie. Van 10.45 tot 12.15 uur is er ruimte voor netwerken en uitwisseling van ideeën. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.