abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Krijgt Assen of Hoogeveen de nieuwe kunstijsbaan in Drenthe? In dit doss...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Hoogeveen

GroenLinks Hoogeveen: 'Zonder subsidie provincie is het einde verhaal'

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 07:02
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - GroenLinks Hoogeveen vindt de realisatie van het complex ijsbaan/zwembad zonder provinciale subsidie niet verantwoord.

'In de loop van de tijd is dit een steeds ingewikkelder dossier geworden. Terwijl we nu nog wachten op het rapport van de Rekenkamercommissie om te checken of alles op de juiste wijze is verlopen en berekend, kondigt zich de volgende uitdaging alweer aan: de deadline van 1 januari 2020 blijkt niet haalbaar en uitstel is vereist', aldus fractievoorzitter Catharina van Hien. 
 
Twijfels over de haalbaarheid van de deadline was er ook bij GroenLinks en dat is nu bevestigd. 'We zijn er zeker niet van overtuigd dat Provinciale Staten overgaat tot uitstel van de datum. Mochten ze dat niet doen en komt men terug bij de raad voor een extra 5 miljoen, dan zullen wij hiermee niet akkoord gaan. Je kunt het ook te bont maken', aldus Van Hien. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.