abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Hoogeveen

Kerstconcerten in Grote Kerk

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 14:16
  • Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor en het Kerst Vrouwen Koor. © HCM

pinterestmail

Hoogeveen - Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor (HCM) houdt op dinsdag 18 december en zaterdag 22 december het jaarlijkse kerstconcert in de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Hoogeveen.

Behalve traditionele kerstliederen worden er nieuwe en (nog) onbekende kerstliederen ten gehore gebracht. HCM bestaat dit jaar 55 jaar en evenals 5 jaar geleden zingen beid avonden meer dan 100 (kerst)vrouwen mee met de mannen. Het belooft een mooi, passend en vooral muzikaal kerstconcert te worden.

Het orgel zal deze avonden worden bespeeld door Frank Kaman, een musicus-organist-pianist-koordirigent en muziekdocent. De algehele leiding is in handen van dirigent Gezinus M. Veldman, die deze avonden de presentatie voor zijn rekening neemt maar ook de meer dan 200 zingende mannen en vrouwen dirigeert, begeleidt op de piano en, zo nodig, het publiek dirigeert bij de samenzang.

Het concert begint beide avonden om 20.00 uur, de deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse voorverkoopadressen, zie daarvoor www.mannen koorhoogeveen.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.