abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Hoogeveen

Kerstconcerten in Grote Kerk

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 14:16
  • Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor en het Kerst Vrouwen Koor. © HCM

pinterestmail

Hoogeveen - Het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor (HCM) houdt op dinsdag 18 december en zaterdag 22 december het jaarlijkse kerstconcert in de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Hoogeveen.

Behalve traditionele kerstliederen worden er nieuwe en (nog) onbekende kerstliederen ten gehore gebracht. HCM bestaat dit jaar 55 jaar en evenals 5 jaar geleden zingen beid avonden meer dan 100 (kerst)vrouwen mee met de mannen. Het belooft een mooi, passend en vooral muzikaal kerstconcert te worden.

Het orgel zal deze avonden worden bespeeld door Frank Kaman, een musicus-organist-pianist-koordirigent en muziekdocent. De algehele leiding is in handen van dirigent Gezinus M. Veldman, die deze avonden de presentatie voor zijn rekening neemt maar ook de meer dan 200 zingende mannen en vrouwen dirigeert, begeleidt op de piano en, zo nodig, het publiek dirigeert bij de samenzang.

Het concert begint beide avonden om 20.00 uur, de deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij diverse voorverkoopadressen, zie daarvoor www.mannen koorhoogeveen.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.