abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Hoogeveen

‘t Anker start 2019 met Drentse avond

Geplaatst op Wednesday 9 January 2019 15:16
pinterestmail

Hollandscheveld - Dorpscentrum ‘t Anker houdt vrijdag 18 januari voor de tweede keer een Drentse avond. Met een aantrekkelijk avondvullend programma luidt ‘t Anker het nieuwe jaar in.

Vorig jaar waren de reacties uit het publiek op de eerste Drentse avond zo positief dat er nu een tweede komt. Er wordt een eenakter, Zien eigen weg, opgevoerd door de Rederijkerskamer uit Borger. Zij wonnen met dit stuk in 2015 het Drentse Eenakterfestival van het Huus van de Taol. De muziek wordt dit jaar verzorgd door de Drentse zangers, tekstschrijvers en componisten Henk Vleems en Roel Luchies. De schrijver die deze avond de verhalen gaat vertellen en gaat voorlezen uit eigen werk is Jan Veenstra. Hij heeft de eerste Drentse thriller ‘Tammo Tiesing en het liek op zolder’ geschreven. De Drentse Avond begint om 20.00 uur. Er zijn in de voorverkoop nog kaarten verkrijgbaar bij dorpscentrum ‘t Anker.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.