abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Hoogeveen

‘t Anker start 2019 met Drentse avond

Geplaatst op woensdag 9 januari 2019 15:16
pinterestmail

Hollandscheveld - Dorpscentrum ‘t Anker houdt vrijdag 18 januari voor de tweede keer een Drentse avond. Met een aantrekkelijk avondvullend programma luidt ‘t Anker het nieuwe jaar in.

Vorig jaar waren de reacties uit het publiek op de eerste Drentse avond zo positief dat er nu een tweede komt. Er wordt een eenakter, Zien eigen weg, opgevoerd door de Rederijkerskamer uit Borger. Zij wonnen met dit stuk in 2015 het Drentse Eenakterfestival van het Huus van de Taol. De muziek wordt dit jaar verzorgd door de Drentse zangers, tekstschrijvers en componisten Henk Vleems en Roel Luchies. De schrijver die deze avond de verhalen gaat vertellen en gaat voorlezen uit eigen werk is Jan Veenstra. Hij heeft de eerste Drentse thriller ‘Tammo Tiesing en het liek op zolder’ geschreven. De Drentse Avond begint om 20.00 uur. Er zijn in de voorverkoop nog kaarten verkrijgbaar bij dorpscentrum ‘t Anker.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.