abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Hoogeveen

Drentse theaters gaan samenwerken

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 14:21
  • De Nieuwe Kolk in Assen. © Youri Bakker

  • Het Atlas Theater in Emmen. © Eigen foto / gemeente Emmen

  • Schouwburg Ogterop in Meppel. © Daan Prest

  • De Tamboer in Hoogeveen. © Andre Weima

pinterestmail

Regio - Schouwburg Ogterop in Meppel, het Atlas Theater in Emmen, De Tamboer in Hoogeveen en De Nieuwe Kolk in Assen hebben de handen ineengeslagen om het theateraanbod in Drenthe bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Aanleiding hiervoor is het gedeelde belang om, aansluitend bij campagnes als ‘Oerprovincie van Nederland’ en ‘Hunebed Highway’, ook het rijke culturele aanbod in de provincie uit te lichten. Daarom valt deze week bij 200.000 huishoudens in de provincie de Drentse Theaterkrant op de mat.

Marketing

De Theaterkrant is een uitgave die de samenwerking tussen de 4 betrokken theaters onderstreept, zowel op het gebied van programmering als marketing. Deze theaters, met een minimale capaciteit van 400 stoelen, hebben voor een krant gekozen en benadrukken dat deze uitgave niet het totale aanbod van de Drentse podia weergeeft.

Theaterportal

Om het publiek nog eenvoudiger te bedienen hebben de vier Drentse theaters een ‘theaterportal’ opgezet, van waaruit de sites van alle betreffende theaters te bereiken zijn. De portal verschijnt deze week parallel aan het vallen van de Drentse Theaterkrant en is te vinden op  www.drentsetheaters.nl

.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.