abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Lezing over fietsend de wereld rond

Geplaatst op zondag 10 februari 2019 08:09
  • Groei & Bloei. © Pixabay

pinterestmail

Hoogeveen - Gerda Marsman geeft op donderdag 14 februari bij Groei & Bloei een lezing in het Herman Bavinckhuis aan het Stoekeplein 4. Zij fietst in haar vrije tijd de wereld rond en wil graag haar belevenissen met anderen delen. Wanneer de mogelijkheid er is, gaat ze - naast haar werk als procesoperator - er op uit. Soms voor een korte trip in ons eigen land, maar ook voor een lange trip.

Onderweg beleeft ze allerlei dingen. En omdat fotograferen een hobby van haar is, maakt ze foto’s van wat ze onderweg ziet en meemaakt. Vanuit haar huis is ze naar Lissabon gefietst en ging ze met het vliegtuig naar New York, om vandaar naar San Francisco te fietsen. Deze avond laat ze belangstellenden meegenieten van haar avonturen met haar stalen ros in Chili. Gerda neemt deze avond verschillende attributen mee. Zij vertelt bijvoorbeeld hoe zij in de binnenlanden geconfronteerd kan worden met het gebrek aan sanitaire voorzieningen. Aanvang 19.45 uur, zaal open om 19.15 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.