abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Politiek café: Einde Bethesda?

Geplaatst op zaterdag 9 februari 2019 12:32
  • Bethesda. © Treant

pinterestmail

Hoogeveen - CDA Hoogeveen houdt dinsdag 12 februari een politiek café. In café de Majesteit zijn diverse CDA-politici beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Zowel van de gemeenteraadsfractie als van de Provinciale Statenfractie zijn de woordvoerders aanwezig, waaronder Henk Reinders (kandidaat no. 6 van Provinciale Staten) en Bert Otten (kandidaat no. 5 van Waterschapsverkiezingen Drents-Overijssels Delta). Maandag 11 februari verschijnt het zogenaamde Gupta-rapport. Een dag later kan men al met CDA’ers in gesprek over de zorgen rondom ziekenhuis Bethesda en wat de Hoogeveense raad daaraan kan of moet doen? CDA Hoogeveen zal haar visie op het Gupta-rapport delen.

‘Wij staan open voor suggesties rondom perspectieven voor de ziekenhuiszorg in Hoogeveen’, aldus Erik-Jan Kreuze van de partij. Maar ook andere onderwerpen komen aan de orde. Aanvang 20.00 uur

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.