abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Rechtstreekse snelbus Hoogeveen - Winschoten tijdens werk op het spoor

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 11:02
  • Qbuzz rijdt extra bussen tijdens spoorstremming. © OV-bureau Groningen Drenthe

pinterestmail

Hoogeveen - Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 februari rijden er geen treinen tussen Groningen – Veendam / Winschoten en tussen Groningen en Assen. Op zaterdag 16 en zondag 17 februari rijden de treinen tevens niet tussen Assen en Hoogeveen.

Naast de trein vervangende bussen van Arriva en NS rijdt Qbuzz op zaterdag 16 en zondag 17 februari een snelbus Winschoten – Veendam - Hoogeveen. Snelbus Winschoten – Veendam – Hoogeveen 16 en 17 februari Qbuzz rijdt op zaterdag 16 en zondag 17 februari een rechtstreekse snelbus lijn 123 van Winschoten via Veendam naar Hoogeveen.

In Hoogeveen sluit deze snelbus aan op de Intercity van/naar Zwolle. Lijn 123 stopt tussen Winschoten en Veendam op alle haltes van lijn 23 in onder andere Oude en Nieuwe Pekela. Ook stopt deze snelbus bij Gieten Knooppunt en Rolde N33. De vertrektijden van de snelbus zijn beschikbaar in de reisplanners van NS, Arriva en Qbuzz.

Uur sneller van Veendam in de Randstad

Reizigers van Veendam naar Hoogeveen, Zwolle en de Randstad zijn met lijn 123 een uur sneller op hun bestemming dan met de treinvervangende bussen via Groningen. Gewoon met de OV-chipkaart Reizen met de snelbus kan gewoon met de OV-chipkaart. Treinkaartjes zijn niet geldig in lijn 123. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.