abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Hondenspeeltuin Hoogeveen loopt goed

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 11:54
  • Hondenspeeltuin Hoogeveen. © André Weima

pinterestmail

Hoogeveen - De hondenspeeltuin in Hoogeveen is nu zeven maanden open en wordt al druk bezocht. Bezoekers zijn enthousiast, zo blijkt uit reacties op de sociale media. Zij zijn blij dat er nu een plek in Hoogeveen is waar honden veilig kunnen spelen met elkaar.

De baasjes leggen nieuwe contacten en spreken af in de hondenspeeltuin. Het afspreken gebeurt veelal via de ‘Groep van Hondenspeeltuin Hoogeveen’ op Facebook.

Reserveringsgedeelte

Naast een groter algemeen deel heeft de hondenspeeltuin een reserveringsgedeelte waar veel gebruik van wordt gemaakt. Een van de betrokkenen legt uit: ‘Je bent dan alleen met je hond(-en) op een apart, afgesloten stukje terrein dat naast het algemene gedeelte van hondenspeeltuin ligt. Dat deel is vooral bedoeld voor de minder sociale honden, zieke honden of om welke reden dan ook. Je moet dit deel dan vooraf met opgaaf van de tijdsduur reserveren via de website van Stichting Hondenspeeltuin Hoogeveen.’

De hondenspeeltuin is (behoudens enkele grotere reserveringen die tijdig worden aangegeven) 7 dagen per week open en de toegang is gratis. Ook reserveren is gratis.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.