abonneer nu
dossiers
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Hoogeveen

Afvalinzameling Emmen en Coevorden zal komende week nog vertraagd zijn

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 22:10
  • © Van Oost Media

pinterestmail

Emmen / Coevorden / Hoogeveen - Inwoners in de gemeenten Emmen en Coevorden zullen ook de komende dagen te maken hebben met een vertraagde inzameling van hun afvalcontainer.

Area streeft ernaar dagelijks alle geplande inzamelroutes te rijden, maar de inzameling verloopt trager als gevolg van een kleiner aantal inzamelvoertuigen dat beschikbaar is. Het verzoek aan inwoners is om containers die tegen het eind van de middag nog niet zijn geleegd, aan de straat te laten staan tot 19.00 uur.

De vertraging in de inzameling is het gevolg van de brand die in de vroege ochtend van 11 februari heeft gewoed in een loods bij Area in Emmen. Hierbij zijn tien veegvoertuigen en twee tractoren verwoest. Daarnaast is er sprake van roetschade bij 21 voertuigen.

Op de website area-afval.nl publiceert Area nieuws en updates over de situatie.

Geen overlast in Hoogeveen en Oldambt

In Hoogeveen en het Groningse Oldambt is geen sprake van overlast; de voertuigen voor deze routes staan op andere locaties.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.