abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Hoogeveen

Wolfsbos Live is groot succes

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 09:33
  • Wolfsbos Live is groot succes. © RSG Wolfsbos

pinterestmail

Hoogeveen - Een drukte van belang was het vorige week bij RSG Wolfsbos in Hoogeveen. Na de drukbezochte open avonden, heeft een record aantal basisschoolleerlingen zich aangemeld voor Wolfsbos Live om het échte schoolleven te ervaren.

Ongeveer 250 basisschoolleerlingen uit Hoogeveen en omstreken maakten van de mogelijkheid gebruik om alvast een middag lessen te volgen. Voor de leerlingen van groep 7 en 8 een leuke manier om alvast even te proeven aan het verschil tussen basisschool en voortgezet onderwijs.

'De leerlingen waren erg enthousiast en vertelden mij aan het einde van de middag dat ze het veel leuker vonden dan ze hadden gedacht. Dat horen we graag! We willen de leerlingen uitdagen en stimuleren, hen de regie geven en zelf keuzes laten maken. In de klas en ook bij de vele andere activiteiten die we organiseren. Hierdoor worden leerlingen zelfstandiger en leren ze zelf meer verantwoordelijkheid te dragen', aldus Zwanet Haveman, teamleider onderbouw van locatie Groene Driehoek. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.