abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Hoogeveen

Leo Hoksbergen: 'Blij en trots dat het stadscentrum nog mooier en verrassender zal worden'

Geplaatst op Wednesday 13 March 2019 08:53
  • © Fotostudio Wierd

pinterestmail

Hoogeveen - De herinrichting van het centrum van Hoogeveen is in volle gang. Eens in de veertien dagen geeft iemand met hart voor Hoogeveen zijn of haar persoonlijke bespiegelingen op de ontwikkelingen in de binnenstad. Vandaag: centrummanager Leo Hoksbergen.

'De essentie van gastvrijheid is ‘inleven en anticiperen op je gast’. En daarbij de behoeften, wensen en verwachtingen van je klant proberen te overtreffen. Dat is nogal wat. Ondernemers in het stadscentrum van Hoogeveen zijn voortdurend bezig met deze uitdaging. Dat gasten zich welkom voelen en graag terugkomen. In deze tijd van snelle veranderingen in de retail is dat hard nodig.'

'Door een fraaie herinrichting van de Hoofdstraat en het Kerkplein wordt meer sfeer en beleving in het stadscentrum gebracht. Meer groen, gezellige zitplekjes, bijzondere waterelementen en kleurrijke verlichting zullen het inwoners en bezoekers van het stadscentrum gaan verrassen'.

'Als centrummanager in Hoogeveen ben ik blij en trots dat het stadscentrum hiermee nog mooier en verrassender zal worden. De inwoners en bezoekers van ons mooie stadscentrum willen gastvrij ontvangen worden als ze komen winkelen of een terrasje komen pakken. Mooi dat we dat ook met dit project kunnen laten zien!'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.