abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Hoogeveen

Belangstelling Samenloop voor Hoop groot

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 20:22
  • © André Weima

  • © André Weima

  • © André Weima

  • © André Weima

pinterestmail

Hoogeveen – 22 deelnemende teams, 217 lopers en 24 eregasten. De belangstelling voor de Samenloop voor Hoop Hoogeveen is erg groot.

 En dat al voordat donderdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering de kick-off plaatsvond van dit evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

Opkomst was erg groot

De organisatie keek haar ogen uit over de opkomst. Er was op 15 mensen gerekend, maar er kwamen zeker 100 mensen op de ceremonie van 15 minuten af, waarbij de burgemeester Karel Loohuis de vlag van het evenement kreeg overhandigd. Loohuis beloofde de vlag met enige regelmaat te laten wapperen. Ook werd de politiek uitgedaagd om op 5 en 6 juli mee te lopen. Loohuis hintte erop dat dit ook zal gaan gebeuren. De Samenloop van Hoop Hoogeveen is een 24-uurs wandelestafette bij Nijstad. Deelnemers, vrijwilligers, artiesten voor het randprogramma en sponsoren kunnen zich melden via hoogeveen@samenloopvoorhoop.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.