abonneer nu
Human Interest

Speeltuin Kindervreugd krijgt Taart van de Week

Geplaatst op zaterdag 2 juni 2018 11:19
  • Henk Groote van Kindervreugd. © André Weima

pinterestmail

Elim -De Taart van de Week van Bakkerij Mulder gaat deze week naar speeltuin Kindervreugd. Henk Groote nam de taart in ontvangst en deelt deze later deze week met de vrijwilligers van de speeltuin. Kindervreugd heeft een moeilijk jaar achter de rug.

Vorig jaar werd de leiding van de speeltuin getroffen door ziekte. Mede dankzij de vele vrijwilligers heeft de speeltuin toch door kunnen draaien. Dit jaar is de speeltuin zelfs uitgebreid met een chalet. De speeltuin heeft hiervoor subsidie gekregen vanuit een Europees fonds voor plattelandsontwikkeling. ‘Nu kunnen we de kinderen opvangen wanneer het regent’, vertelt Groote. Het chalet gaat ook gebruikt worden door de nieuwe jeu de boulesvereniging, die een baan naast de speeltuin heeft. Groote: ‘De speeltuin is er voor iedereen in Elim. We hopen dat de jeu de boulesvereniging nieuw leven wordt ingeblazen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.