abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Regio

Wolderwijs houdt open dag bij alle scholen

Geplaatst op maandag 15 april 2019 10:22
  • Wolderwijs houdt een open dag. © Wolderwijs

pinterestmail

Ruinerwold - Ouders die voor hun kinderen op zoek zijn naar een geschikte basisschool, kunnen op donderdag 25 april terecht bij alle elf vestigingen van de stichting Wolderwijs in De Wolden. Tussen 8.30 en 14.00 uur staan de deuren van de scholen wijd open voor mensen die graag een kijkje willen nemen in een van de scholen.

Het gaat om de volgende scholen: IKC ’t Oelebröd in Ruinen, obs De Wezeboom in Oosteinde, Kindcentrum Ruinerwold (daltonschool De Dissel), Kindcentrum ’t Echtenest in Echten, obs De Rozebottel in Koekange, IKC De Horst in de Wijk, KC Het Veldboeket in Veeningen, IKC Het Groene Hart in Zuidwolde, obs De Bosrand in Kerkenveld, obs De Klimtoren in Drogteropslagen en Peuterspelen Linde.

De scholen werken intensief samen met Actief na Schooltijd, stichting Welzijn De Wolden, Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD Drenthe, Scala Centrum voor de Kunsten en de bibliotheken. Iedereen is op de open dag welkom en aanmelden is niet nodig.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.