abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Regio

Tante Willeke Dost wil onderzoek op oud afvalterrein

Geplaatst op vrijdag 18 juni 2010 14:23
mail

Koekange - Lammie Dost, de tante van de in 1992 verdwenen Willeke Dost, vindt dat er gezocht moet worden naar lichaamsresten op het afvalterrein dat vroeger achter de boerderij aan de Koekanger Dwarsdijk lag.

Dat zei advocaat Richard van der Weide van de tante vrijdag. Achter de boerderij in Koekange is volgens de advocaat een groot stuk land waar vroeger afval als elektronica en witgoed werd gedumpt. 'Wij hebben het vermoeden dat Willeke nadat zij is vermoord, daar is gedumpt', aldus Van der Weide. De raadsman dringt er bij de officier van justitie van Assen op aan het terrein te onderzoeken. Vorige week bleek dat de zoektocht van justitie naar menselijke resten rondom de boerderij van de pleegmoeder van het meisje geen resultaten heeft opgeleverd. De begin juni gearresteerde 66-jarige pleegmoeder Herna M. en 38-jarige pleegbroer Bart M. zijn woensdag vrijgelaten, maar zijn nog wel verdachte in de zaak.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers