abonneer nu
dossiers
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd woensdag 20 december 2017 in zijn ...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Regio

Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers voor Mantingerveld

Geplaatst op zondag 17 april 2016 15:17
  • Het Mantingerveld. © Eigen foto

pinterestmail

Nieuw Balinge - Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers voor het natuurgebied Mantingerveld. Een typisch Drents landschap met jeneverbesstruiken, een stuifzandvlakte, heide en oude grillig gevormde vliegdennen.

Op donderdagen verzamelt een groep vrijwilligers in het honk op het Munitiedepot in Nieuw Balinge. Daar wordt gestart met een kop koffie of thee en worden de werkzaamheden van de dag doorgenomen.

Daarna gaan de vrijwilligers aan de slag op het terrein. Er wordt onderhoud gepleegd aan paden, poelen, rasters. Er wordt gesnoeid, bomen geplant en opslag verwijderd.
De vrijwilligersgroep van het Mantingerveld is op zoek naar extra man- vrouwkracht. Gezocht wordt naar mannen en vrouwen in lichamelijk goede conditie, die het leuk vinden om gezamenlijk in de vrije natuur aan de slag te gaan en niet verder dan maximaal 25 kilometer van het natuurterrein af wonen.

Interesse? Bel of mail met Tineke Bouwmeester, tel. 06-12090113 of t.bouwmeester@natuurmonumenten.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.