abonneer nu
dossiers
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Hoogeveen en het Comité Actie voor Bethesda maakt zich grote zorgen ove...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Regio

Eerste editie Doomijn Camping De Wolden slaat aan

Geplaatst op zaterdag 2 september 2017 20:47
  • Doomijn Camping De Wolden. © Benny Spin

pinterestmail

Echten - Ieder jaar organiseert Doomijn Kinderopvang al een camping voor kinderen uit Zwolle en Harderwijk. Dit jaar was het de beurt aan kinderen van de locaties uit gemeente De Wolden.

Donderdagochtend werden de kinderen om 10.00 uur verzameld op hun eigen locatie en vertrokken richting de Westerbergen in Echten. De bikkels uit Ruinen deden dit zelfs op de fiets.

De pedagogisch medewerkers van Doomijn Kinderopvang hebben voor de 26 deelnemende kinderen een fantastisch programma neergezet. Zo werd er Jongens tegen de Meisjes gespeeld, met letterpakken en al. Er moest een moordmysterie opgelost worden tijdens een Cluedo speurtocht, en voor het slapen lekker tot rust komen met een echte thuisbioscoop. De grootste hit was het vissen met de zelfgemaakte vishengel.

Op vrijdag moest er alweer ingepakt worden om terug naar huis te gaan, maar dit alles pas na het nemen van een duik in het zwembad. Rond 12.00 uur werden de eerste kinderen opgehaald door ouders, maar ze gingen niet mee voordat ze vol overgave vertelden wat ze gedaan hadden en de accommodatie hadden laten zien. Andere kinderen gingen met de Doomijn- bus naar huis en de toppers uit Ruinen ging weer onder begeleiding op de fiets terug.

Grote verhalen van kinderen, enthousiaste pedagogisch medewerkers en enthousiaste ouders. Al met al, Doomijn Camping De Wolden was een doorslaand succes en zeker voor herhaling vatbaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.