abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Regio

Camping Drentsheerlijk beloond met Zoover Gold Award

Geplaatst op woensdag 10 januari 2018 21:10
  • Aan het begin van het 10e jaar van camping Drentsheerlijk ontvangen Winnifred en Martin, de trotse jubilerende eigenaren, de toekenning van een Zoover Gold Award 2017. © Drentsheerlijk

pinterestmail

Geesbrug – Aan het begin van het 10e jaar van camping Drentsheerlijk ontvangen Winnifred en Martin, de trotse jubilerende eigenaren, de toekenning van een Zoover Gold Award 2017.

Zoals ieder jaar beoordeelt de Nederlandse Zoover organisatie de kwaliteit en de gasttevredenheid van alle campings in Nederland en kent hierop gebaseerd een aantal prijzen toe. De Zoover Gold Award heeft hierbij de hoogste status.

Champagne

'En dat in ons jubileumjaar! We hebben er lang over gedacht of we daar nu iets mee moesten doen of dat dit toch heel gewoon is. Maar 10 jaar camping Drentsheerlijk en dan zo’n mooie prijs van Zoover, en nog wel de Gold Award, dat vraagt in ieder geval om champagne', zegt Winnifred Grootscholten, eigenaar camping Drentsheerlijk.

'Zo’n 10 jaar geleden begonnen wij met ons gezin aan ons eigen Drentse avontuur, komende vanuit de drukke Randstad en dan in het mooie Drentse land met z’n allen een minicamping runnen. Geen moment spijt of heimwee en ik raad het iedereen aan. Kijk verder dan je neus lang is en ontdek Nederland en vooral: ontdek Drenthe', zegt Martin Meerman mede-eigenaar en echtgenoot van Winnifred.

Minicamping Drentsheerlijk is een zeer ruim opgezette, parkachtige camping in Geesbrug voor jonge gezinnen en actieve ouderen. Omgeven door de prachtige natuur van Drenthe en met vele wandel- en fietsroutes is dit dé ideale plek om ontspannen vakantie te vieren in eigen land. Nederland en met name Drenthe is zoveel mooier en heeft zoveel meer te bieden dan de meeste Nederlanders denken. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.