abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Regio

Succesvolle VLOG battle slaat ook in Breda aan

Geplaatst op Monday 22 January 2018 12:20
  • VLOG-battle. © Jasper Blaauw

pinterestmail

Emmen - Het succes van VLOG battle Emmen is niet onopgemerkt gebleven. Afgelopen zaterdag vond de kick-off van VLOG battle Breda plaats in het Chassé Theater. De VLOG battle is een initiatief van Dutch Techzone.

Dutch Techzone wil jongeren in de regio Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Hardenberg enthousiast maken voor de techniek. Het project startte als Vierkant voor Werk.

Tijdens de goedbezochte aftrap in Breda stonden verschillende workshops en meet-and-greets op het programma. Hiermee startte de eerste periode van vier weken van de VLOG Battle Breda met als thema Techniek & Entertainment.

Eind 2017 benaderden de initiatiefnemers in Breda de organisatoren van VLOG battle Emmen met de vraag of zij de wedstrijd op eenzelfde manier in Breda mochten organiseren. 'Zo zien we maar weer dat er in het Noorden goede dingen gebeuren', aldus Ton Sleeking van Dutch Techzone. 'Ik ben er trots op dat we hiermee onze vleugels uitslaan.' Breda maakt gebruik van de website en huisstijl van VLOG battle Emmen. Net als in Emmen zetten ze jonge vloggers in als ambassadeurs van het project. Ook in Breda is het doel om jongeren en techniek met elkaar te verbinden.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.