abonneer nu
dossiers
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Lees hier alle nieuwtjes over het internationale Hoogeveen Schaaktoernooi.
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Regio

Forse schade bij zwembad de Waterlelie

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 16:10
  • © Andre Weima

pinterestmail

Zuidwolde - Zwembad De Waterlelie in Zuidwolde heeft voor enkele duzienden euro’s schade opgelopen. In de nacht van 2 op 3 juni zijn er ongewenste bezoekers geweest in het bad en die hebben over de afdekdeken gelopen, die ’s nachts over het diepe bad wordt gelegd om het bad warm te houden en energie te besparen.

De afdekdeken is hierdoor beschadigd. De schade bedraagt enkele duizenden euro’s. Zwembad de Waterlelie, dat sinds vorig jaar door vrijwilligers wordt gerund, is hierdoor ernstig gedupeerd. Er is aangifte gedaan bij de politie. Wanneer de daders worden gevonden, zal de schade op hen worden verhaald. Als zij zich zelf melden is het bestuur van het zwembad bereid om hierover in gesprek te gaan.

Het betreden van de afdekdeken is erg gevaarlijk. Als je er door heen zakt, dan bestaat er een grote kans op verdrinking. Het is vergelijkbaar met in diep water door het ijs zakken en eronder terecht komen. De vrijwilligers van de Waterlelie hopen dat dit een eenmalige gebeurtenis is geweest en dat de vrijwilligers niet weer teleurgesteld worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.