abonneer nu
dossiers
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Hoogeveen en het Comité Actie voor Bethesda maakt zich grote zorgen ove...
Regio

Forse schade bij zwembad de Waterlelie

Geplaatst op maandag 11 juni 2018 16:10
  • © Andre Weima

pinterestmail

Zuidwolde - Zwembad De Waterlelie in Zuidwolde heeft voor enkele duzienden euro’s schade opgelopen. In de nacht van 2 op 3 juni zijn er ongewenste bezoekers geweest in het bad en die hebben over de afdekdeken gelopen, die ’s nachts over het diepe bad wordt gelegd om het bad warm te houden en energie te besparen.

De afdekdeken is hierdoor beschadigd. De schade bedraagt enkele duizenden euro’s. Zwembad de Waterlelie, dat sinds vorig jaar door vrijwilligers wordt gerund, is hierdoor ernstig gedupeerd. Er is aangifte gedaan bij de politie. Wanneer de daders worden gevonden, zal de schade op hen worden verhaald. Als zij zich zelf melden is het bestuur van het zwembad bereid om hierover in gesprek te gaan.

Het betreden van de afdekdeken is erg gevaarlijk. Als je er door heen zakt, dan bestaat er een grote kans op verdrinking. Het is vergelijkbaar met in diep water door het ijs zakken en eronder terecht komen. De vrijwilligers van de Waterlelie hopen dat dit een eenmalige gebeurtenis is geweest en dat de vrijwilligers niet weer teleurgesteld worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.