abonneer nu
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Regio

Golfevenement voor singles op golfbaan Martensplek

Geplaatst op donderdag 2 augustus 2018 13:20
  • 0

pinterestmail

Tiendeveen - SingleGolfers.nl, een club voor golfspelende singles, houdt dit jaar ook een aantal evenementen in Noord- en Oost-Nederland.

De derde wedstrijd wordt zondag 5 augustus gespeeld op Martensplek in Tiendeveen. De golfdag is inclusief een gezellig diner na afloop van de wedstrijd. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 11.00 uur in het clubhuis, waarna de wedstrijd start om 12.00 uur. Het evenement is speciaal bedoeld voor mensen zonder partner of met een partner die niet golft. Alle single golfers, ongeacht leeftijd en handicap, zijn welkom deel te nemen aan dit ongedwongen evenement.

Drie in één

De organisatie SingleGolfers.nl biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap.

Twee maanden op proef

Wie zich nu inschrijft, ontvangt twee maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.