abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Regio

Anry Kleine Deters is lijsttrekker D66 in Drenthe

Geplaatst op donderdag 19 juli 2018 21:04
  • Anry Kleine Deters. © D66

pinterestmail

Emmen - Anry Kleine Deters is de lijsttrekker voor D66 bij de komende verkiezingen voor Provinciale Staten. Zij kreeg 64 procent van de stemmen bij de e-voting onder de leden van D66 Drenthe. Zij kreeg de voorkeur boven statenlid Jurr van Dalen en Bob Bergsma, oud-fractievoorzitter van D66 Assen.

Anry Kleine Deters (59), woonachtig in Emmen, heeft veel ervaring in het lokale bestuur. Zij was raadslid en wethouder in Emmen en Westerveld. Het afgelopen jaar was ze wethouder in Assen. Binnen D66 heeft zij vele functies bekleed, onder meer in het regiobestuur en het afdelingsbestuur van Emmen en Zuidoost Drenthe. Daarnaast heeft ze een aantal functies als toezichthouder, onder meer bij BEZINN en de Monumentenwacht Drenthe en Friesland.

De ambitie van Kleine Deters: 'Om D66 met een enthousiaste en ambitieuze lijst kandidaten stevig op de kaart te zetten bij de verkiezingen van 21 maart. En er zorg voor te dragen dat in een duurzaam Drenthe de gelukkigste mensen van Nederland leven.'

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.