abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

De SchildHoeve houdt bruidsbeurs

Geplaatst op woensdag 3 april 2019 11:51
  • De SchildHoeve biedt volop mogelijkheden. © De SchildHoeve

pinterestmail

Fluitenberg - De SchildHoeve in Fluitenberg houdt op 7 april van 13.00 tot 17.00 uur haar halfjaarlijkse bruidsbeurs. Hier kan de zoektocht naar alle mogelijkheden beginnen. Een van de belangrijkste punten om vast te leggen is natuurlijk de locatie.

De medewerkers van De SchildHoeve geven op 7 april aanstaande bruidsparen graag een rondleiding door de zalen en staan hen graag te woord om de wensen van de bruidsparen te bespreken.

In de sfeervolle zalen, die in verschillende settings aan de bruidsparen worden gepresenteerd, krijgen de bruidsparen een goed inkijkje van wat De SchildHoeve te bieden heeft. Tevens geven diverse lokale leveranciers informatie over de mogelijkheden tijdens de trouwdag.

Nog op zoek naar een fotograaf die de perfecte plaatjes kan schieten, een dj die de dansvloer vol weet te krijgen, een bloemist die de mooiste boeketten schikt, de lekkerste taart, de mooiste ring, de juiste styling? Dit en nog veel meer kunnen de bezoekers van de bruidsbeurs vinden op de meest intieme bruidsbeurs in de regio.

Interesse? Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje De SchildHoeve als trouwlocatie te bezichtigen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.