abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

Duoklus bestaat 5 jaar

Geplaatst op vrijdag 29 maart 2019 09:17
  • Duoklus begon als een klusbedrijf in bestrating, tuinaanleg en schilderwerk, maar is in vijf jaar uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming © Duoklus

pinterestmail

Hoogeveen - Het is alweer 5 jaar geleden dat Duoklus bouw en klusservice in Hoogeveen van start is gegaan.

Waar het begon als een klusbedrijf in bestrating, tuinaanleg en schilderwerk is Duoklus inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige en professionele onderneming met een groeiende en tevreden klantenkring.

Ondanks het 5-jarig bestaan heeft eigenaar Henri Zwiers zelf meer dan 40 jaar ervaring in de genoemde werkzaamheden. Naast deze kerntaken kan men bij Duoklus ook terecht voor veel andere werkzaamheden, deskundig advies en nagenoeg alle materialen.

Een vertrouwd adres

‘Zo is uw klus snel, simpel en betaalbaar geregeld op één vertrouwd adres’, aldus de ondernemer. Duoklus is breed inzetbaar, klantgericht en flexibel. Zwiers: ‘Als klant heeft u geen gesjouw, geen gesleep en geen gestress. Duoklus Hoogeveen neemt u al het werk uit handen. Contact opnemen is dan ook het enige dat u hoeft te doen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.