abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

Maak kans op 1 maand gratis vlees bij Slagerij Bouwman

Geplaatst op donderdag 28 maart 2019 16:02
  • Slagerij Bouwman in Zuidwolde. © NDC Mediagroep

pinterestmail

Zuidwolde - Ambachtelijke slagerij Bouwman, gevestigd aan de Hoofdstraat, viert het voorjaar. Er zijn allerlei mooie aanbiedingen én er kan kans worden gemaakt op 1 maand gratis vlees.

Slagerij Bouwman is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij. En dat is terug te proeven in alle producten. Het assortiment van Slagerij Bouwman bevat namelijk heerlijke varkens- en rundspecialiteiten, maar ook smakelijke vleesvariaties die allemaal in eigen keuken bereid zijn. Neem bijvoorbeeld de slavinken, de verse worst en de vers bereide salades. Wat bij Slagerij Bouwman ook hoog in het vaandel staat, is service. Het team, geleid door Rob en Corry, staat elke dag klaar om de klanten te voorzien van goed advies zodat die het lekkerste vlees en de smakelijkste vleeswaren op tafel kunnen zetten.

Veel geld besparen

De slager, die zich nog echt slager mag noemen, viert de komende vier weken het voorjaar. Corry legt uit: ‘Een actie waarmee de klanten veel geld kunnen besparen, maar ook een unieke prijs kunnen winnen. Er zijn voor deze actie zeer aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld. Bij inlevering van een actiebon ontvangt de klant de aanbieding. Daarnaast ontvangt de klant bij inlevering van de actiebon een stempel op de spaarkaart. Wanneer de kaart vol is, vult u uw gegevens in op de achterzijde en deponeert die in de speciale bus in de winkel. Hiermee dingt u mee naar de hoofdprijs: 1 maand gratis vlees.’

Slagerij Bouwman is vooral bekend als de enige zelfslachtende slager in de regio. Een slager die zelf de slachtdieren ophaalt bij de boer in de omgeving. Topkwaliteit vlees, lekkere specialiteiten, streekproducten, met goud bekroonde worstsoorten, passie voor vlees, het zijn allemaal begrippen warvoor men graag naar Zuidwolde rijdt.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.