abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

Wijbinga: voorjaarscheck vergroot fietsplezier

Geplaatst op woensdag 10 april 2019 10:42
  • Als extraatje ontvangen klanten die een voorjaarscheck laten uitvoeren aan hun fiets een vrolijke voorjaarsmand van De Gier Bloemen. Links Edwout Wijbinga, rechts Rolf de Gier. © NDC Mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - In deze tijd van het jaar is het tijd voor de voorjaarscheck van de fiets. Omdat onderhoud het fietsplezier vergroot. Wijbinga de Fietsspecialist, gevestigd aan de Nicolaas Beetsstraat, heeft in de komende maanden een speciale aanbieding voor deze voorjaarscheck.

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de fiets op de volgende punten gecontroleerd: banden, wielen, versnelling, remmen, balhoofd, trapas/pedalen, ketting/tandwielen, stuur/stuurpen, verlichting, standaard, bagagedrager, spatborden, slot en zadel/zadelpen. Bij E-bike fietsen wordt ook de accu gecontroleerd en indien mogelijk de software vervangen.

Leenfiets en voorjaarsmandje

Wie dat wenst krijgt gratis een leenfiets mee. Is het lastig om zelf de fiets te brengen, ook dan is er geen probleem. Wijbinga haalt in overleg de fiets op. De klant krijgt vooraf een duidelijk overzicht van de kosten van de voorjaarscheck. Mochten tijdens de winterbeurt opmerkelijke zaken worden ontdekt, dan wordt eerst contact met de klant opgenomen. Als extraatje ontvangen klanten een gratis voorjaarsmandje met planten gemaakt door de snelle bloemenverkopers van De Gier Bloemen. Ook zijn er in de winkel deze hele maand nog leuke aanbiedingen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.