abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

Heinrig is Leukste restaurant van Hoogeveen

Geplaatst op dinsdag 28 oktober 2014 15:21
  • Heinrig is het Leukste restaurant van Hoogeveen. © Eigen foto

pinterestmail

Hoogeveen - Na een spannende wedstrijd gaat Heinrig Schnitzelbelevenis er vandoor met de titel Leukste restaurant van Hoogeveen. Heinrig dingt nu mee naar de titel het Leukste restaurant van de provincie Drenthe.

Deze verkiezing werd gehouden door restaurantverkiezing.nl. 'Een mooie opsteker', zegt Henri Offerein, eigenaar van Heinrig. ,,Ik had een formule bedacht waarbij ik prijs en gezelligheid belangrijk vind. We zijn nu meer dan een halfjaar open én met succes. We hebben al duizenden schnitzels gebakken en krijgen daar veel complimenten over. Naast de gewone varkensschnitzels kunnen gasten ook terecht voor heerlijke vis-, vegetarische of kipschnitzels en sinds kort hebben we 'flammkuchen' op de menukaart.' Offerein is blij met deze titel. ,,Het doet je goed. Vooral omdat we de formule nu hebben staan en steeds dingen uitproberen. We beginnen binnenkort met nieuwe acties:  woensdag en donderdag het tweede menu voor de halve prijs en op vrijdagen mogen gasten onbeperkt schnitzels eten. Wie het 3 gangenmenu op heeft gegeten en nog een schnitzel lust: die schnitzel krijgen gasten gratis. Ook zijn we volop bezig met de feestarrangementen in het café en het restaurant. We hopen dat er weer volop op ons gestemd gaat worden voor de titel het Leukste restaurant van de provincie Drenthe.'
Meer informatie is te vinden op www.heinrig.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.