abonneer nu
dossiers
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Actueel

Jarig Multimate geeft bezems weg

Geplaatst op vrijdag 18 november 2016 10:24
  • Bruno Gaulli van Multimate geeft bezems weg. © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Hoogeveen - Het is 20 jaar geleden dat de eerste Multimate bouwmarkt haar deuren opende. Inmiddels zijn er velen gevolgd en staat de teller op 63 winkels verdeeld over het hele land.

Iedere winkel wordt gerund door een zelfstandig ondernemer met een gezamenlijke passie: de klant helpen met alle klussen die in en rond het huis uitgevoerd worden. 'Het afgelopen jaar hebben we op een aantal momenten aandacht gegeven aan het 20-jarig jubileum van Multimate', aldus eigenaar Bruno Caulli.

'Komende weken vieren we dat voor de allerlaatste keer. Twee weken lang zijn er knallende acties en zaterdag 19 november profiteert de klant als klap op de vuurpijl van 20 procent korting op het hele assortiment. Bovendien ontvangen de eerste honderd klanten zaterdag een bezem als cadeautje.' Multimate is de nummer één in de doe-het-zelfmarkt op het gebied van service en klantvriendelijkheid.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.