abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Actueel

Stotijn notariaat houdt Valentijnsactie

Geplaatst op vrijdag 9 februari 2018 14:03
  • © Stotijn notariaat

pinterestmail

De Wijk - Stotijn notariaat & mediation in de Wijk en Ruinerwold ziet wel iets in de datum 14-2: Valentijnsdag.

De notaris in de regio is betrokken bij veel persoonlijke zaken, waarbij het verstandig (en soms ook noodzakelijk) is, om het een en ander goed vast te laten leggen. Speciaal voor stellen die plannen hebben om binnenkort te gaan samenwonen, lanceert Stotijn notariaat deze Valentijnsactie.

Samenlevingsovereenkomst

Wanneer men op woensdag 14 februari een bespreking voor het opstellen van een samenlevingsovereenkomst inplant op het kantoor in De Wijk, dan betaalt men hiervoor 214 euro. Dat is inclusief btw en andere bijkomende kosten. ‘En dat is erg scherp, zoals men van Stotijn gewend is’, weet Johan Stotijn.

De enige voorwaarde die wordt gesteld om voor deze kortingsactie in aanmerking te komen, is dat op het kantoor van Stotijn in de Wijk een bespreking wordt gevoerd op woensdag 14 februari. ‘De samenlevingsovereenkomst kan gerust op een wat latere datum passeren. Wacht niet langer en maak telefonisch of per e-mail een afspraak onder vermelding van ‘Valentijnsactie’.’

www.stotijnnotariaat.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.