abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Actueel

Vogelhuisjes versieren bij Huis en Tuin Hoogeveen

Geplaatst op Friday 9 March 2018 18:14
  • © Andre Weima Fotografie

pinterestmail

Hoogeveen - Zo’n negentig kinderen hebben bij Huis en Tuin Hoogeveen met veel enthousiasme een vogelhuisje geschilderd. De resultaten waren zeer kleurrijk en creatief.

Drie gelukkige deelnemers gingen er met een prijs vandoor nadat hun inzending uit een loting op Facebook kwam. Quinn Bouwmeester, Myrthe Loovers en Romy Hanssen wonnen een groot ei of een paashaas van chocolade.

MEER OVER DIT ONDERWERP

Vernieuwd

Het ruim opgezette tuincentrum Huis en Tuin Hoogeveen is onder de nieuwe eigenaren Johan Tamming en Henk van Engen geheel verbouwd. Voor de klanten is er nu bijvoorbeeld een binnenterras waar ze een kopje koffie kunnen nemen. Ook het assortiment met producten voor tuin, woonkamer, vijver en huisdier is vernieuwd.

Huis en Tuin Hoogeveen en de medewerkers zijn dus helemaal klaar voor het komende voorjaar. In de maanden maart, april en mei is de winkel ook op zondagmiddag open. Het tuindersbedrijf, voorheen bekend als Tuincentrum Tuinscala, is gevestigd aan de Europaweg 8 in Hoogeveen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.