abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Krijgt Assen of Hoogeveen de nieuwe kunstijsbaan in Drenthe? In dit doss...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Actueel

Samenwerken voor sterkere loopbanen in Drenthe

Geplaatst op donderdag 12 april 2018 16:52
  • © Kim Stellingwerf

pinterestmail

Hoogeveen - Met taart en bubbels werd er feestelijk geproost op een Drentse samenwerking ‘Personeelsmobiliteit Drenthe’. ‘Samen sta je sterker en kan je veel meer bieden’, was de gedachte van Angelic Bloemberg.

Ze werkte tien jaar in haar eigen bedrijf in Hoogeveen. Vanaf vandaag pakt ze de regie in een samenwerking met voorlopig 6 andere (Noloc erkende) loopbaanprofessionals in Drenthe. Specifiek voor Drenthe, omdat ondanks het aantrekken van de arbeidsmarkt, het nog specifieke vaardigheden vraagt om werk te vinden dat bij je past.

De overheid lanceerde een tijdje geleden een nieuwe subsidieregeling: een ‘Ontwikkeladvies 45plussers’. Bepaalde doelgroepen kunnen gebruik maken van gratis loopbaangesprekken. ‘Loopbaanadvies, outplacement, re-integratie, coaching en vitaliteit zijn de speerpunten van Personeelsmobiliteit Drenthe. Nu de overheid zich beraadt over een Werk-APK staan wij er, in Drenthe, al klaar voor.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.