abonneer nu
dossiers
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Lees hier alle nieuwtjes over het internationale Hoogeveen Schaaktoernooi.
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Actueel

Golfclub Martensplek Tiendeveen houdt open dag

Geplaatst op donderdag 10 mei 2018 07:52
  • © Golfclub Martensplek

pinterestmail

Tiendeveen - Golfclub Martensplek heeft zaterdag 12 mei haar tweede open dag. Vanuit de vereniging zullen er nog vijf volgen. Martensplek heeft een 18 holes golfbaan, met A-status. Er mogen zowel nationale als internationale wedstrijden gespeeld worden.

De golfbaan ligt midden in het prachtige natuurgebied De Goudplevier. De baan is ongeveer zes kilometer lang. Om deze afstand te lopen moet men natuurlijk wel mooi recht naar voren slaan, anders wordt de afstand verlengd tot misschien wel acht of negen kilometer. Om dit alles te beleven heeft Martensplek zaterdag12 mei haar deuren weer geopend voor de aspirant golfer. De open-dag-bezoekers zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom. Men wordt ontvangen door het PR- team. Men krijgt informatie over golfsport, de golfbaan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. Op hole 1 en 2 zal de golf pro, Gerald Komdeur, een demonstratie geven. Daarna gaat men met de pro en twee coaches naar de drivingrange en oefenbaan. Hier wordt men in de gelegenheid gesteld zelf een balletje te slaan en te putten.

www.martensplek.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.