abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Actueel

Golfclub Martensplek Tiendeveen houdt open dag

Geplaatst op Thursday 10 May 2018 07:52
  • © Golfclub Martensplek

pinterestmail

Tiendeveen - Golfclub Martensplek heeft zaterdag 12 mei haar tweede open dag. Vanuit de vereniging zullen er nog vijf volgen. Martensplek heeft een 18 holes golfbaan, met A-status. Er mogen zowel nationale als internationale wedstrijden gespeeld worden.

De golfbaan ligt midden in het prachtige natuurgebied De Goudplevier. De baan is ongeveer zes kilometer lang. Om deze afstand te lopen moet men natuurlijk wel mooi recht naar voren slaan, anders wordt de afstand verlengd tot misschien wel acht of negen kilometer. Om dit alles te beleven heeft Martensplek zaterdag12 mei haar deuren weer geopend voor de aspirant golfer. De open-dag-bezoekers zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom. Men wordt ontvangen door het PR- team. Men krijgt informatie over golfsport, de golfbaan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. Op hole 1 en 2 zal de golf pro, Gerald Komdeur, een demonstratie geven. Daarna gaat men met de pro en twee coaches naar de drivingrange en oefenbaan. Hier wordt men in de gelegenheid gesteld zelf een balletje te slaan en te putten.

www.martensplek.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.